طب اسلامی٬ تلألویی از انفجار نور انقلاب اسلامی
انقلاب ما انفجار نور بود
این جمله ای است که همه ساله در ایام الله دهه فجر, گوش ها را نوازش میدهد و اهل فکر را در جستجوی این انوار به تکاپو وا میدارد.
این کدام نور است و انفجار این نور چگونه خود را هویدا خواهد ساخت!؟
درود بر خمینی کبیر که بنیان گذار به زنجیر کشیدن ابزار مدرن به نفع اسلام ناب بود. او معماری بود که توانست تخصص غربی را با اجتهاد اسلامی چنان به زنجیر کشیده و بدوشد که در تصور دوست و دشمن هم نگنجد .
کاری که نه متولیان دین توانستند و نه متولیان به اصطلاح علم و هنر،
گروهی از ترس آلوده شدن، به کناری کشیدند و خلوت را به جلوت ترجیح دادند و گروهی هم همان علم و هنر وارداتی را به جان خریدند و نتوانستند این اسب چموش را رام کنند و به ناچار رامش شدند و سواریش دادند!
سیاست و اقتصاد این کشور را با قوانین صادراتی و بدون محتوای دینی و توحیدی به لجن کشیدند و فرهنگ این مرز و بوم را با نام "هنر برای هنر" اینچنین به یغما بردند و نسل به نسل این کشور را چون خودشان خود باخته و کثرت گرا بار آوردند...... و چه بسیار سخنی در این زمینه است که مجال آن نیست....
خود باختگی طبی و طبابت وابسته٬ یکی از مصداق های همین قضیه است. ای کاش همین روشنفکرانی که سنگ پلورالیسم سیاسی و فرهنگی و حتی پلورالیسم جنسی! را به سینه میزنند، کمی هم میتوانستند در راستای شعار "زنده باد مخالف من" شان، به غیر خود فرصت ارایه فکر و اندیشه دهند.
همان هایی که مدافعان اصلی آزادی بیان و اندیشه اند، چنان بر طب اسلامی میتازند که نمونه آن را در تاریخ کمتر میتوان یافت, اما غافل از آنند که خاک پاشی به چهره خورشید چیزی جز خسران برایشان به بار نمی آورد.
طب اسلامی یکی از انوار پر تلولویی است که در سالهای اخیر به دستان توانمند استاد فرهیخته و نخبه در تراز انقلاب اسلامی
"حضرت آیت الله تبریزیان"
از صندوق خانه انقلاب اسلامی بیرون کشیده شده است و بنا دارد یکی از پایه های تمدن اسلامی باشد و فعلا در حال گردگیری است، بدخواهان باید به فکر زمانی باشند که قفل این صندوق بشکند و مردم این سرزمین را سیراب کند، آنوقت است که باید فکری برای بقای خود کنند و خود را از زیر دست و پا بیرون کشند.....
پیشنهاد بنده به برخی دوستان و پزشکان متعهد و مردمی این است که هیزم آتش این حسادت ها و کینه توزی ها که ممکن است از سوی برخی مذهبی نماها از یک طرف و سیستم پزشک سالار از طرف دیگر باشد، نشوند و خود را به کناری بکشند و مطالعات و تحقیقات خود در زمینه مبانی و فلسفه طب اسلامی را افزایش دهند و با ارایه مطالب خام و بی پایه که از بی اطلاعی و کم اطلاعی سرچشمه میگیرد، دیگران را به دکان داری و شهرت طلبی متهم نکنند.
گر چه مجبوریم گاها به خاطر در دسترس نبودن این گنجینه و عدم بهره مندی از آن به دلیل سنگ اندازی ها و مانع تراشی های کینه توزان، تن به درمان های طب مدرن دهیم, اما سحر بسیار نزدیک است،،،، که در صورت نبود آب گوارا اکتفا به مرداب ها به هنگام مرگ ناگزیر است.....
محمد عبداله پور
تبریز / فجر چهلم انقلاب ۵۷