• 8618
  • 556 مرتبه
  • 11/15/1401

اهداف طب اسلامی - قسمت اول

اهداف طب اسلامی - قسمت اول

❇️ قسمت اول 

طب اسلامی یعنی طب پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله و اهل بیت علیهم السلام با پشتوانه هزاران روایت و صدها کتاب که بزرگان طایفه و بزرگان مسلمانان آن ها را نوشته اند و کتاب های حدیثی معتبر سنی و شیعی مملو از روایات طبی است، این طب اهداف بزرگی دارد و در حقیقت به دنبال ایجاد یک تحول شگرف در زندگی مسلمانان بخصوص شیعیان و مؤمنان است، هر چند شاید این تحول اکنون در حد یک آرزو به نظر برسد ولی امیدواریم با گذر زمان امکان تحقق این اهداف فراهم شود.

❇️ در حقیقت طب اسلامی به دنبال رهائی بشر از حیوانیت و تأمین زندگی سالم و سعادتمند در دنیا و آخرت است .

📍 در عین حال طب اسلامی یک امتحان الهی برای راستی آزمایی و شناخت حقیقت افراد و جریان ها و اتفاقات و رخدادهای بزرگ و کوچک است .

🔰 اگر شخص یا جریانی طب اسلامی را بپذیرد و در مقابل طب اسلامی و فرمایشات معصومین تسلیم باشد مؤمن واقعی است و در غیر اینصورت می تواند منافق باشد، فرد ظاهراً ایمان دارد ولی باطناً به فرمایشات اهل بیت ایمان ندارد و در عمل دنیا پرست و منفعت پرست است، و شاید هم پول پرست یا غرب پرست پنهان  باشد .

اهداف بزرگی که طب اسلامی به دنبال آن است اکنون خیلی سخت به نظر می رسد و تحقق آن ها در این دوره زمانی در حد یک آرزو تلقی می شود ولی ما به آینده امیدواریم.

نمونه هایی که طب اسلامی به دنبال تحقیق آنهاست عرض می شود:

1- بی توجهی به شکم و دوری از شکم پرستی و صَرف عمر بابت غذا و پرخوری و دوری از غذاهای چرب و نرم و خوشمزه و غذاهای رستورانی ناسالم .

🌀 اولین خواسته طب اسلامی کم خوری و هرگز سیر نشدن است .

2- کم کردن وعده های غذائی، در حد دو یا یک وعده یا حتی کمتر، که متأسفانه هنوز تا محقق شدن اینکار فاصله زیادی داریم . در حقیقت با انسانیت فاصله زیادی داریم .

3- اصلاح غذا و تحریم غذاهای تراریخته و تغییر ژن یافته است .

4- در کشت و کشاورزی به هیچ وجه از کود شیمیائی استفاده نشود، متأسفانه اکنون تقریبا بیشتر محصولات با استفاده بی رویه از کود بعمل می آید، بخصوص در مناطق پر اب . باید به این نقطه رسید که تنها از کود حیوانی استفاده کرد.

5- استفاده نکردن  از سموم، آفات، علف کش ها، قرص ها و هر نوع ماده شیمیائی مانند گوگرد صنعتی در محصولات زراعی .

6- استفاده نکردن از مواد شیمیایی در خشک کردن و تهیه و فرآوری محصولات زراعی .

7- استفاده نکردن از مواد نگهدارنده و طعم دهنده و رنگ کننده های شیمیائی و مانند این ها .

8- استفاده از لبنیات و گوشت طبیعی و تحریم شیر گاوهای تراریخته و مصرف کننده کنسانتره مانند گاوهای هلندی و بُزهای فرانسوی و گوسفندهای اصلاح نژادی و دو رگه و هر گاو یا گوسقندی که به شکل غیر طبیعی باردار می شوند . و همچنین دوری از هر نوع گوشت گاو .

9- تحریم انواع روغن های صنعتی تراریخته و غیر تراریخته .

10- تحریم شکر سفید چغندر قند و انواع نبات و شیرینی جات تهیه شده از این نوع شکر و روغن های کارخانه ای .

11- تحریم نمک تصفیه شده، بلکه هر محصول فرآوری شده و دستکاری شده که در آن مواد شیمیائی را جایگزین مواد طبیعی کردند مانند یُد شیمیایی که در نمک تصفیه شده جایگزین یُد طبیعی نمک شده است .

🔱 ادامه دارد ...

🔰 دفتر آیت الله تبریزیان 

فایل های پیوست

{{Media:AttachFiles}}
اخبار مرتبط