👈 سوال پرتکرار؛
در صورتی که مسئولین ما قصد خیانت به کشور را نداشته باشند، چه خطری از اجرای پروژه رمزریال کشور را تهدید میکند؟
👈 پاسخ؛
💢 سابقه اجرایی پروژه رمزریال؛
🔹 این پروژه با استفاده از فناوری منبع باز «هایپر لجر فابریک» (Hyperledger Fabric)، که توسط شرکت IBM آمریکا تهیه شده، توسعه داده شده است. هایپرلجرفابریک (HLF) کدی است که توسط بنیاد لینوکس میزبانی میشود. (لینک)
🔸 شرکت IBM و کلیه کمپانیهای بزرگ آمریکایی، تابع سیاستهای کلی این کشور هستند و صرفنظر از اینکه سهامداران عمده این شرکت و اعضای هیأتمدیره آن، یهودی و جزء اساتید یا تحصیلکردههای دانشگاههای حیفای اسرائیل هستند(لینک)، بدیهی است که خطیمشی کلان شرکت کاملاً بر اساس سیاستهای کلان و استعماری آمریکا، تعیین شده و به کشورهای دیگر خدمات دهند.
💢 خطرات احتمالی؛
1️⃣ هنگامی که کل سیستم بانکداری را از شرکتی دریافت میکنیم که وابستگی کامل به لابیهای صهیونیستی دارد، یعنی مسئولین ما نرمافزار سیستم بانکداری خود را از یک شرکت با هویت و ماهیت آمریکایی_یهودی اخذ نموده است!
ممکن است گفته شود که سیستمهای فعلی بانکی ما هم از غرب خریداری شده است، لیکن نرمافزار سیستمهای فعلی بانکی ما تکنولوژی حداقل سه دهه قبل (بلکه بیشتر) اروپاست و قطعا قابلیتهایی که در نرمافزار جدید وجود دارد، در نرمافزار و سیستمهای مربوط به تکنولوژی سهدهه یا چهاردهه قبل وجود ندارد.
2️⃣ نظام بانکی فعلی بر روی شبکه اینترنت داخلی فعالیت میکند و از امنیت نسبی برخوردار است، اما در رمزریال شبکه پرداخت بر روی اینترنت جهانی قرار میگیرد که از امنیت بسیار پایینی برخوردار است.
با توجه به تجربههای متعدد گذشته در هک و نفوذ به شبکه اینترنت در کشور و شبکه های داخلی نهادها و مجموعه ها از جمله ویروس استاکس نت در صنعت هستهای، هک سیستم جایگاههای پمپ بنزین، حمله به پیام رسانهای داخلی صدا و سیما و ... از یک طرف و وابستگی شدید سیستم بانکی کشور بعد از اجرای پروژه رمزریال به یک شرکت غربی _ یهودی از طرف دیگر، احتمال نفوذ و اختلال در شبکه پول هوشمند کاملا وجود دارد!
3️⃣ اگر نرمافزار ارائه شده توسط این شرکت، بالاترین امنیت را در جهان داشته باشد (که ندارد)، باز هم ما نمی توانیم از آن استفاده کنیم، چون IBM ممکن است یک نسخه کاستومایز شده به ما ارائه کرده و بک دورهایی (back door) را برای حملات آتی در آن تعبیه کرده باشد.
4️⃣ شرکت تولید کننده این نرم افزار میتواند آن را بگونهای طراحی نماید که در لحظه لحظه استفاده از آن، علاوه بر بانک مرکزی، ادمین دیگری در شرکت IBM نیز تمام تراکنشات مالی را رویت نماید! بدون آنکه بانک مرکزی متوجه حضور ادمین دیگر در سیستم باشد!
5️⃣ با توجه به بند فوق، بعد از اجرای این پروژه، تمام تراکنشات مالی و بانکی کشور برای دشمنان شفاف خواهد شد. دقیقا علت کاهش فشار بینالمللی بر روی کشورمان برای پیوستن به FATF در سالیان اخیر، قوت گرفتن اجرای پروژه رمزریال بوده است!
ممکن است ادعا شود چون رمزریال مبتنی بر بلاکچین است، بنابراین تراکنشها قابل رصد نخواهد بود! در حالی که چنین ادعایی تنها یک فریب از سوی طراحان بلاکچین است. در فضای دیجیتال هیچ چیز غیر قابل رصدی وجود ندارد! شاید رصد تراکنشهای انجام شده در بستر بلاکچین برای یک هکر دشوار باشد، اما برای سازندگان بستر بلاکچین، اصلا دشوار نبوده و کاملا قادر هستند آن را رصد کنند.
6️⃣ خطرات این پروژه به شفاف شدن تراکنشات مالی ختم نمیشود، زیرا برای تهیه کننده نرمافزار سیستم، بسیار آسان و سهل خواهد بود که سیستم را بهگونهای طراحی نماید که در هر لحظهای که اراده کند، در شبکه اختلال ایجاد نماید. حتی احتمال off نمودن شبکه در یک زمان حساس (مانند زمان اغتشاشات به جهت عصبیتر کردن مردم) کاملا وجود دارد!
👈 این قابلیتها در دنیای IT اصلا موضوع عجیب و پیچیدهای نیست.
💢 در اینکه هم اکنون در یک جنگ تمام عیار اقتصادی با غرب هستیم، شکی نیست. در همین بحبوحه جنگ، رئیس بانک مرکزی از یکی از اتاق فکرهای جنگ اقتصادی دشمن یعنی صندوق بین المللی پول، تقاضای کمک فنی میکند تا نرم افزار حساسترین پروژه مالی کشور را تامین کند! (لینک )
مانند آنکه که در زمان جنگ تحمیلی، ایران برای پیشرفت صنایع نظامی و موشکی خود از وزارت دفاع عراق، تقاضای کمک فنی کند!!! همینقدر عجیب!!!
به نقل از dadshahr_iranian